Sidor

onsdag 5 mars 2014

Inbjudan: Basic Camp 2014

Välkommen till Stockholms Fallskärmsklubbs årliga FS-läger: Basic Camp 2014! 

Helt enligt mångårig tradition inviger vi säsongens veckohoppning med tungviktaren Basic Camp. Det klassiska FS-lägret som i år fyller myndig!

Datum: 2-6 juni 2014
Plats: Stockholms Fallskärmsklubb, Gryttjom DZ (www.skydive.se)
Viktiga tider: Hoppning sker måndag 2 juni till Fredag 6 juni, hopptider kl 9:00-20:00. (förutom 6 juni som är en helgdag, då hoppar vi 10-18) Lägersamling/startmöte sker kvällen söndagen 1 juni (mer info om tid kommer).

Coacher: Niklas Hemlin, Marco Arrigo & Seth Ericsson.

Lite kort info om vår hemvändare Niklas Hemlin:
Hans karriär påbörjades då han själv deltog i Basic Camp 1996 och valdes ut till en tävlingssatsning som kallades Projekt 4:an. Samma år vann han SM i FS4 & FS8.
Under sin tid i USA har Hemlin tävlat med flera lag och jobbat som coach. Han har över 12 000 fallskärmshopp. 2010 gick han med i det amerikanska FS-laget Arizona Airspeed och 2012 tog laget guld på VM i Dubai.

För vem:
Alla nivåer är välkomna, från nybörjare till mer advanced. Du kan komma solo eller med ett lag. Vi lägger upp hoppningen efter dina behov. Du kan få allt från 1-1 coachning till avancerad FS4 coachning. I slutet av lägret finns det även möjligheter att få hoppa större formationer.

Anmälningsavgift: 2600 kr.
I priset ingår coachning i luften och på marken. Det som tillkommer är sloten för kameramannen och eventuella coachhopp (120 kr/slot. Detta delas på antalet deltagare som deltar i hoppet) samt dina egna hopp.

Anmälan: Följ länkan för att anmäla dig till lägret: tinyurl.com/Basiccamp2014
För er som hoppar som lag har vi fram till 30 april ett speciellt lagerbjudande, fyra platser för 9 400 SEK.

Packjobb: Hella Stening kommer finnas på plats och packa för den som önskar. Du kontaktar henne på  hellastening(a)gmail.com

Vid frågor: info(a)skydive.se

For English version: tinyurl.com/basiccamp-eng

Var med på ett riktigt roligt läger där du har möjligheten att utvecklas som hoppare!
Kanske tävlar du på nästa SM? (Foto: Tomas Almbo)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar