Sidor

torsdag 8 augusti 2013

Inbjudan: Rookiehelg - Friflygning

Välkommen till årets rookiehelg för friflygare i Stockholms fallskärmsklubb!
Syftet med helgen är att lära ut grunderna i friflygning på ett säkert och roligt sätt.

Alla var vi en gång rookies:ar!

Datum:
20-22 september.
Vi börjar fredagen den 20:e september kl 20:00 med en obligatorisk teorigenomgång. På lördagen och söndagen hoppar vi så mycket vi kan.

Upplägg:
Deltagarna kommer delas in i grupper om 2-3 personer (beroende på erfarenhet). Det kommer finnas en coach till varje grupp. Det vanligaste är att man hoppar själv med coachen (1 on 1 hopp) och därefter övar man ensam tills man får hoppa med coachen igen.

Kostnad:
Du betalar ditt eget hopp + 120 kr för coachens hopp.
OBS! Om du fortfarande är anmäld den 18:e september men ändå inte dyker upp på helgen (utan en väldigt bra anledning) dras en straff-avgift på 300 kr från ditt hoppkonto.
Anledningen till denna regel är att vissa anmäler sig till helgen utan att dyker upp (då är det någon annan som inte får plats). 


Utrustning:
Du behöver en friflygarsäker rigg. Du kan INTE hoppa med klubbens elevriggar (men hyr-riggarna går bra). Dessutom måste du ha en akustisk höjdvarnare ("dytter"). Det gäller all friflygning och inte bara under helgen.

Vem kan vara med:
Man måste vara klar med sin utbildning (A-cert) för att få vara med men sedan krävs det inte så mycket mer förutom att man ska vara klar med eventuella HM-hopp och årsförsta. Det går bra att vara med även om man aldrig har friflygit tidigare. Det finns 20 platser på helgen.
OBS! Har du mer än 100 friflygarhopp räknas du inte som rookie längre.

Coacher:

Karim Ennasri, Raul Riffo, Timo Kärnä, Tilda Järbel, Tobias Pontvik, Johanna Jaakola, Nils Hedström & Cornelia Franzen (lördagen)

Anmälan:
Du anmäler dig genom att klicka på länken FF-rookie:anmälan och fyller i informationen.
Det finns 20 platser och det är först-till-kvarn som gäller.

Frågor:
Gå med eventet för helgen på https://www.facebook.com/events/451198891645111/ maila nizze(a)lysator.liu.se eller ring/smsa 0704-960362

Vi ses!
Nisse med Coacher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar