Sidor

fredag 1 mars 2013

Inbjudan: Friflygarlägret 2013


Välkomna till det årliga Friflygarlägret i Gryttjom!

LÄGRET ÄR FULLT!
Du är dock välkommen att skriva upp dig på väntelistan.

Här kommer inbjudan till friflygarlägret 2013 på Gryttjom DZ, Stockholms Fallskärmsklubb.
Årets läger kommer som vanligt hållas veckan efter midsommar, 24-28 juni!

Under de senaste två åren har friflygarlägret växt på både längden och bredden, hoppkvalitativt och deltagarmängdmässigt. Detta har varit riktigt kul att följa.
Men med en deltagartrupp på 35 pers förra året så nådde vi ett för lägret lämpligt tak i antal. Detta för att kunna ge alla det bästa av läger!

Viktiga datum: Hoppning sker måndag 24 juni till Fredag 28 juni, hopptider kl 9:00-20:00. Lägersamling/startmöte sker kvällen söndagen 23 juni (mer info om tid kommer).

För vem: Alla nivåer är välkomna, från nybörjare till mer advanced. Vi lägger upp hoppen efter din nivå. Grupperna kommer att vara på runt 3 personer efter samma nivå. Det går även att anmäla sig som ett lag på 2-3 personer.


Coacher: Nisse Hedström, Per Nissborg, Jocke Wetterfors, Johannes Bergfors, Milla Kuitunen, Kristian Nilsson, Karl Jensen, Tim Samuelsson, Tommy Gustafsson, Kim Törnvall, Aleks Pedersen, Jared Foti & Nils-Erik Sandblost.

Anmälningsavgift: 1650 kr. I priset ingår coachning i luften och på marken. Det som tillkommer är sloten (120 kr) för den coachen du hoppar med plus dina egna hopp.

Anmälan: Följ länkan för att anmäla dig till lägret: Länk-Anmälan
Notera! Och då vi vet att trycket är stort på att få en plats på lägret och med taket på (just nu) max 35 platser så råder vi dig/er att skicka in anmälan i god tid. 

Övrig info: Viktigt att din utrustning är "friflygarsäker" och att du har en audio-höjdvarnare. Vi kommer vid incheckningen på söndagen att titta igenom din utrustning. Om du är nybörjare och är osäker på om din rigg är friflygarsäker så ta gärna kontakt med någon av oss eller någon annan erfaren hoppare på hoppfältet innan lägret så hjälper vi dig gärna.

Övriga priser: Titta in på hemsidan för hoppriser och övernattningspriser (om du inte är medlem) www.skydive.se 

Hitta till Stockholms Fallskärmsklubb: www.skydive.se/m-hitta-hit.html

Frågor: Maila till cornelia.f(a)gmail.com eller carolinamallwitz(a)gmail.com

Vi ses i juni!
Cornelia och Carro!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar